Ζεστή σαλάτα με χταπόδι και φασόλια
Νηστίσιμο και πεντανόστιμο χταπόδι!ΥΛΙΚΑ : 1 φρέσκο χταπόδι (περίπου 1 κιλό ή παραπάνω) 2 φύλλα δάφνης Ελαιόλαδο 3 φρέσκα κρεμμυδάκια …
Νηστίσιμο και πεντανόστιμο χταπόδι!ΥΛΙΚΑ : 1 φρέσκο χταπόδι (περίπου 1 κιλό ή παραπάνω) 2 φύλλα δάφνης Ελαιόλαδο 3 φρέσκα κρεμμυδάκια …
Εμείς πάντως σας προτείνουμε μια πανεύκολη κ πολύ νόστιμη σαλάτα, ιδανική για ένα όμορφο ρομαντικό δείπνο: πράσινα τρυφερά φύλλα με …
Το κινόα, συνάντησε τα μαριναρισμένα μανιτάρια και μαζί έφτιαξαν μια σαλάτα όπως καμία άλλη. Η εύγευστη λύση για κάτι το διαφορετικό …
500 γρ. στρογγυλά φασολάκια Ifantis 150 γρ. λευκά μανιτάρια 150 γρ. πλευρώτους 50 γρ. αποξηραμένη λεντινούλα (σιτάκε) 1 φλ. πλιγούρι …
Υλικά συνταγής 1 ματσάκι ρόκα 1 αβοκάντο 300γρ. στήθος κοτόπουλου 1 κ.σ. εστραγκόν αποξηραμένο 50ml. κρασί λευκό 1 κ.γ. μέλι …
Υλικά συνταγής 1 ρίζα σαλάτα σγουρή ½ ρίζα μαρούλι 8 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες 1 φιλέτο στήθος κοτόπουλου κομμένο σε μπουκιές …
Μια πικάντικη και δροσερή σαλάτα για όλες τις εποχές, συνοδεύει σχεδόν όλα τα φαγητά και τα σάντουιτς.
Χορταστική σαλατούλα και πολύ εύκολη. Αν τη θέλετε με λιγότερα λιπαρά προτιμήστε κοτόπουλο στήθος και παραλείψτε το τυρί.
Μακαρονοσαλάτα γρήγορη, πεντανόστιμη, δροσερή για όλες τις εποχές!!!
450 γρ. μύδια 250 ml.ξηρό λευκό κρασί 2 σκελίδες σκόρδο, χοντροκομμένες 1 χούφτα φρέσκο πλατύφυλλο μαϊντανό 200 γρ. καλαμάρια ροδέλα …
Το ταμπουλέ είναι μια σαλάτα που πολύ αγαπούν στις χώρες της Μέσης Ανατολής.Χρησιμοποίησα: 250 γραμμάρια ρεθύθια χωρίς την φλούδα, 2 …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,1 κατεψυγμένο ρολό κοτόπουλο γεμιστό Ifantis 2 φλ. κρασί λευκό 1 κ.σ. μαραθόσπορο 1 καυτερή …
Αλιάδα ή αγιάδα ειναι η σκορδαλια που φτιαχνουν στα Επτανησα. Η ονομασια της προερχεται απο την λεξη aglio (άλιο), που …
Από τον Chef Χρυσόστομο Κοντοκώστα ,100 γρ. καπνιστή γαλοπούλα Fouantré Ifantis ½ λάχανο 1 μεγάλο καρότο 2 πιπεριές Φλωρίνης 1 …
300 γρ. ρύζι για ριζότο(αρμπόριο ή καρναρόλι) 100 γρ. κρεμμύδια 100 γρ. ρόκα 2 σκελίδες σκόρδο 300 γρ. γαρίδες 1 …
Σε 30 λεπτά είναι έτοιμη η μακαρονάδα μας!
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 65” 08/02/2013, ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΤΑΛΑΓΑΝΙ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ, ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΡΟΛΟ ΜΕ ΜΗΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ΥΛΙΚΑ 2 πορτοκάλια 1 ροζ γκρέιπφρουτ (προαιρετικά) Ψίχα κολοκύθας ½ κόκκινο λάχανο (μικρό)…