Κριτσίνια ολικής με ηλιόσπορους
300 γραμμάρια αλεύρι ολικής 150 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 50 γραμμάρια ηλιόσποροι για τη γέμιση 50 γραμμάρια ελαιόλαδο …
300 γραμμάρια αλεύρι ολικής 150 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 50 γραμμάρια ηλιόσποροι για τη γέμιση 50 γραμμάρια ελαιόλαδο …
ΑΛΜΥΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Πουλερικά Αρκετή σημασία, φυσικά, έχει η γέμιση και τα συνοδευτικά που θα “στρογγυλοκαθίσουν” στο τραπέζι με πρώτο λόγο …
Αλμυρές μπουκιές, μπουκίτσες – κυριολεκτικά ως προς το μέγεθος – με γεύση καρότου και με μπαχαρικά στοιχεία το κύμινο και …
Μανιταρόσουπα 200γρ μανιτάρια λεντινούλα 25γρ αποξηραμένα βασιλομανίταρα 1 ποτήρι ζεστό νερό 1/2 ποτήρι λευκό κρασί 2 κουταλιές ελαιόλαδο 2 καρότα …
Οι Ιταλοί μάγειρες στις Ηνωμένες Πολιτείες αντάλλαξαν τις γαρίδες με scampi, αλλά κράτησαν και τα δύο ονόματα. Έτσι γεννήθηκε το …
Σε αυτή λοιπόν την ανάρτηση μοιραζόμαστε μαζί σας, ακόμα μια εύκολη συνταγή κατάλληλη για την κατσαρόλα. Είναι ένα φαγητό πολύ …
Εύκολα νόστιμα και τραγανά παξιμαδάκια για όλες τις ώρες. Υλικά 1 κούπα σπορέλαιο1 κούπα λευκό κρασί½ κούπας ζάχαρη 1 ½ …
700 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 300 γρ. Αλεύρι ολικής άλεσης 2 φακελάκια ξηρή μαγιά 1 κ.γλ. ζάχαρη 1 κ.σ. κοφτό αλάτι …
Το καλοκαιράκι είναι κοντά και οι υγιεινές συνταγές αρχίσουν να εμφανίζονται σιγά σιγά. Γιατί όσο να πεις, το θέλεις ένα …
Κλασική μαγειρίτσα. ελληνική. H απόλυτη σούπα μετά τη νηστεία. Εξαιρετική σε σύλληψη και εκτέλεση, ελαφριά και με απίστευτη ευγένεια και …
Ένα πεντανόστιμο πιάτο, εύκολο και σχετικά γρήγορο, με πολύ ωραία γεύση και εμφάνιση, κατάλληλο για τραπέζι σε φίλους και συγγενείς. …
ΤΑΡΤΑ ΜΗΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΣΑΤΙΑ Η tarte aux pommes alsacienne, είναι ένα κλασσικό γλυκάκι στην περιοχή της Αλσατίας, με πολύ …
Αυτή την φορά ετοίμασα μια λαγάνα ολικής άλεσης, κάτι που ήθελα χρόνια να κάνω. Είναι μια λαγάνα λίγο διαφορετική από …
…
To quiche είναι μια από τις πολύ αγαπημένες μου συνταγές. Αν νομίζετε ότι είναι δύσκολο, σας διαβεβαιώ ότι είναι πανεύκολο …
Ιδανική ζύμη τόσο για γλυκά όσο και για αλμυρά πιτάκια!
Υλικά 500 γρ φαρινάπ 4 καρότα τριμμένα 1 κ γ κοφτό αλάτι 1 κούπα λάδι 1 κούπα κρασί λευκο ηλιόσπορο …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Χρόνος Προετοιμασίας: 60 λεπτάΧρόνος Μαγειρέματος: 30-40 λεπτά
Αν σας αρέσουν τα θαλασσινά, η μπεσαμέλ και τα ζυμαρικά, αυτό το πιάτο θα το ερωτευτείτε! Αν πάλι, στόχος σας …