Γαλλικός κρασάτος κόκορας ή coq au vin
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Μια πανεύκολη συνταγή λοιπόν που μπορείς να ακολουθήσεις και προφανώς θα λατρέψουν όλοι είναι οι φτερούγες κοτόπουλο. Στα συν φυσικά …
Κοτοπουλάκι σπέσιαλ μαγειρεμένο στον φούρνο, με μανιτάρια, μπέικον και τυριά. Μαριναρισμένο μέσα σε μια πολύ νόστιμη λεμονάτη μαρινάδα, η οποία …
4 φιλέτα κοτόπουλο 120 γρ. λικέρ πορτοκάλι 200 γρ. λευκό κρασί 10 γρ. κόκκους κόλιανδρου 700 γρ. χυμό πορτοκάλι …
200 γρ. κάστανα 100 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 200 γρ. ρύζι 1 κρεμμύδι 50 …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 50” 18/01/2013, ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ, ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΧΑ , ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΙΦΙ ΜΕ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
Ένα γρήγορο απλό και νόστιμο φαγητό.
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7” 20/11/2012 O σεφ Βησσαρίωνας Παρθένης μαγειρεύει παραδοσιακά, υγιεινά, ελληνικά φαγητά, αποκλειστικά για τις ανάγκες της …