Μοσχάρι Κυδωνάτο Σμυρνέϊκο, νεωτερικό
Το μοσχάρι κυδωνάτο είναι μια Μικρασιάτικη συνταγή, κυρίως των Ελλήνων της Σμύρνης που ήρθε με τους πρόσφυγες στην ηπειρωτική και …
Το μοσχάρι κυδωνάτο είναι μια Μικρασιάτικη συνταγή, κυρίως των Ελλήνων της Σμύρνης που ήρθε με τους πρόσφυγες στην ηπειρωτική και …
Θα ξετρελαθεί ο ουρανίσκος σας!!! Αν επιλέξετε ένα καλό χοιρινό κρέας, το μαρινάρετε 1 μέρα πριν στην άλμη και το …
Τη συνταγή Γαλοπούλα Ρολό γεμιστή, την πήρα από τον γαμπρό μου τον σεφ Κωνσταντίνο Λιαπάτη. Μια γευστική πανδαισία για τις γιορτές …
200 γρ. κάστανα 100 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 200 γρ. ρύζι 1 κρεμμύδι 50 …
Αν σας αρέσει το κατσικάκι… μη περιμένετε το Πάσχα! Κι αν θέλετε ένα φαγητό για την Κυριακή που μας έρχεται …
Φιλέτα γλώσσας με κονιάκ και μέλι Υλικά 4 φιλέτα γλώσσας 2 κουτ. σούπας μέλι 1 κουτ. σούπας μουστάρδα 1 κουτ. …
Την ημέρα της γιορτής του συντρόφου μου είπα να του φτιάξω κάτι αλλιώτικο, αν και τον έχω τρελάνει στα “αλλιώτικα”, …
Το ρολό κοτόπουλο ή χοιρινό σιγοψημένο γίνεται τρυφερότατο και με τη σάλτσα μελιού γίνεται λουκούμι!!!! Τα υλικά μας: 1 κομμάτι …