Μοσχάρι Κυδωνάτο Σμυρνέϊκο, νεωτερικό
Το μοσχάρι κυδωνάτο είναι μια Μικρασιάτικη συνταγή, κυρίως των Ελλήνων της Σμύρνης που ήρθε με τους πρόσφυγες στην ηπειρωτική και …
Το μοσχάρι κυδωνάτο είναι μια Μικρασιάτικη συνταγή, κυρίως των Ελλήνων της Σμύρνης που ήρθε με τους πρόσφυγες στην ηπειρωτική και …
Ένα γλυκό που αν δεν το έχεις δει ποτέ, από την πρώτη στιγμή που θα το γευτείς, δεν πρόκειται να …
Ας μυρίσουμε λίγο Χριστούγεννα…Εμένα πάντως μ έχει πιάσει το πνεύμα και αυτό βγήκε και στα μπισκότα μου…Φυσικά και μπορείτε να …
Ένα πραγματικά βελούδινο αποτέλεσμα, πανεύκολο που ανάλογα του πώς θα καρικευτεί, θα μπεί σε γλυκά ή αλμυρά πιάτα. 3 κυδώνια …
αυτή κρέμα μας περίσσεψε. Για να την αξιοποιήσουμε σκαρφιστήκαμε ένα διαφορετικό γλυκό που αυτή τη φορά τη συνδυάζει με κυδώνια …
Μεθυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά θα περάσουμε με το σημερινό λικέρ που είναι ό,τι πιο αρωματικό και πιο γρήγορο μπορούμε να …
Αυτή την εποχή ξεκινάνε οι γουρ’νοχαρές ένα παλιό ελληνικό έθιμο όπου κάποιες περιοχές της Ελλάδας ακόμη αναβιώνουν μέχρι και σήμερα.Στην …
Κάποιες συνταγές μόλις τις «πάρει» το αυτί ή το μάτι σου νομίζεις οτι δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον…Μια από αυτές είναι …
Ξέρετε πως οι γαλοπούλες ελευθέρας βοσκής πετάνε μικρές αποστάσεις; πως ανεβαίνουν και κάθονται πάνω στα δέντρα; ναι, ναι! παρά τον …
Μια εύκολη συνταγή για κυδώνι γλυκό, στην οποία ψήνουμε τα κυδώνια στο φούρνο.
ΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχάρι 1 κιλό κυδώνια 100 γρ βούτυρο 12 φλιτζάνι τσαγιού μέλι αλάτι πιπέρι