Γαλλικός κρασάτος κόκορας ή coq au vin
www.tastefull.gr
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Υλικά συνταγής 4 μπούτια κοτόπουλου 2 κολοκυθάκια κομμένα σε φέτες 2 καρότα κομμένα ρε ροδέλες 2 ντομάτες κομμένες σε μεγάλα …
Κοτόπουλο, Κρεμμύδι ξερό, Ντομάτα, Μέλι, Σουσάμι, Ελαιόλαδο, Κρασί κόκκινο, Ζωμός, Κανέλα, Αλάτι, Πιπέρι, Λεμόνι