Σοκολατένιες πάστες καρδούλες !!!
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ 7 αυγά 7 κ.σ κοφτές αλεύρι 7 κ.σ κοφτές ζάχαρη 3 κ.σ γεμάτες κακάο 1 βανίλια …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ 7 αυγά 7 κ.σ κοφτές αλεύρι 7 κ.σ κοφτές ζάχαρη 3 κ.σ γεμάτες κακάο 1 βανίλια …
Ο νους τρέχει, η φαντασία καλπάζει, το ντουλάπι ανοίγει πρόθυμο να σου αποκαλύψει τα πολύτιμα μυστικά του κι εσύ βρίσκεις …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 1 φακελάκι γκαρνί σκόνη βανίλια 1 φακελάκι κρέμα στιγμής με γεύση μπισκότο ή βανίλια 550 ml …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ 7 αυγά 7 κ.σ κοφτές αλεύρι 7 κ.σ κοφτές ζάχαρη 3 κ.σ γεμάτες κακάο 1 βανίλια …
220 γρ. ψιλοκομμένη κουβερτούρα 250 γρ. βούτυρο 1 φλ. μαύρη ζάχαρη 2 κ.σ. μέλι 2 φλ. αλεύρι για όλες τις …
Υλικά 4 ξυνόμηλα Χυμό λεμονιού 200 γρ. χουρμάδες ψιλοκομμένους 1 πορτοκάλι ψιλοκομμένο 50 γρ. ξηρούς καρπούς ψιλοκομμένους 1/2 κούπα χυμό …
500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ. Flora soft με βούτυρο 2 φλιτζ. ζάχαρη 4 αυγά 250 ml …
Υλικά 3 τεμχ παντεσπάνι σοκολάτας ( έτοιμα εμπορίου ) 1 κουτί σαντιγύ σε σκόνη ( αυτό με τα 2 σακουλάκια …
Τούρτα oreo chocolate Αν ψάχνετε για μία υπέροχη, φανταστικά γευστική, και ονειρεμένη τούρτα oreo, δοκιμάστε αυτή την φανταστική συνταγή, με …
Τούρτα-κέικ μελιού με γέμιση καραμελωμένο γάλα (dulche leche) και καρύδιαΥλικά1 απλό κέικ που του έχουμε προσθέσει 4 κουταλιές μέλι γιά …
Αυτή τη σοκοφρέτα..Κι έτσι… αγαπώντας η μια την άλλη… η φυσική μας κατάληξη ήταν εδώ… να θέλουμε να σας δείξουμε …
Τούρτα για μικρούς και μεγάλους με δροσιστικό γιαούρτι και κακάο. Ιδανική για παιδικό πάρτι γεννεθλίων.
Τόσο απλό μα συνάμα τόσο νόστιμο! The post Ψητά μήλα με μέλι, καρύδια, κανέλα και σαντιγί …
Ας πούμε ότι μας αρέσει το γκρέηπφρουτ, επίσης ας πούμε ότι αντέχουμε τις πικρές γεύσεις! Τότε μπορούμε να παίξουμε με …
Είναι η συνταγή της τούρτας που έφτιαξε και έφερε η μητέρα μου στην κοπή της πίτας μας στο Divani-Caravel. Επειδή …
Η μαρέγκα πάντα ήταν η αγαπημένη μου! Παρόλα αυτά η μαρέγκα κι εγώ είχαμε μια σχέση μίσους ή μάλλον η …
Όταν το ζαχαρούχο γάλα μετατραπεί σε… καραμέλα (!) δίνει μια εντελώς μοναδική γεύση στο γλυκό που μπαίνει. Δοκιμάστε το!