Χοιρινός Γεμιστός Λαιμός Με Πατατούλες Στο Φούρνο!
xristinasmageiremata.blogspot.com
Χρόνος Προετοιμασίας: 40 λεπτάΧρόνος Ψησίματος: 4 ώρες
Χρόνος Προετοιμασίας: 40 λεπτάΧρόνος Ψησίματος: 4 ώρες
Η συνταγή αυτή είναι του Δημήτρη Σκαρμούτσου απλά εγώ την τροποποίησα λίγο για τα δικά μου γούστα…….
Το χοιρινό είναι παράδοση για την Ελληνική κουζίνα, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη σερβίρεται με κάθε πιθανό τρόπο στο …
Υλικά συνταγής 2 κιλά χοιρινός λαιμός χωρίς κόκκαλο για τη μαρινάδα 50ml σόγια σως 1 κ.σ. γεμάτη μουστάρδα ντιζόν 2 …
1 Κιλό χοιρινό λαιμό 500 ml. μπύρα 50 ml. μέλι 50 ml. μουστάρδα Ρίγανη, θυμάρι 50 ml. χυμό πορτοκάλι Βιολογικό …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 104” 04/04/2013 – ΧΟΙΡΙΝΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ 4 ΠΙΠΕΡΙΑ – ΑΡΣΗ ΦΑΓΗΤΩΝ …