Γαλλικός κρασάτος κόκορας ή coq au vin
www.tastefull.gr
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
1 κόκορα 1 πακέτο μακαρόνια No 5 2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα 3 σκελίδες σκόρδο 6 λευκά μανιτάρια κομμένα στα 4 1000 …
Υλικά 1 κόκορας 1,5 κιλό 120 γρ. μπέικον 60 γρ. βούτυρο 1 κουταλιά σούπας λάδι λίγο αλεύρι 1 σκελίδα σκόρδο …