ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΑΡΑΚΑ, ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟ ΑΝΗΘΟΥ
Το ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του …
Το ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του …
Υλικά συνταγής 300γρ. ρύζι (αρμπόριο/νυχάκι/καρολίνα/καρναρόλι (σε ντελικατέσεν)/βιαλόνε νάνο (μόνο σε επιλεγμένα ντελικατέσεν)) 1 λίτρο ζωμός κοτόπουλο 200γρ. μανιτάρια κομμένα σε …
Μια διαφορετική πρόταση για να φτιάξουμε το ρύζι μας, σας έχουμε σήμερα. Πολύ νόστιμο συνοδευτικό για ένα τραπέζι ή και …
Την θρεπτική αξία των μανιταριών την ξέρουμε όλοι.Στο σημερινό πιάτο τα συνδύασα με σπανάκι και ο συνδυασμός αυτός απογείωσε την …
Καλημέρα και χρόνια πολλά προκαταβολικά σε όλους τους εορταζόμενους!!!! Κωνσταντίνου και Ελένης σήμερα και φαντάζομαι όλοι θα έχουν σήμερα κάποιον …
Υλικά Ρύζι – 250 γρ (για ριζότο ή καρολίνα) Μανιτάρια φρέσκα – 500 γρ Κρεμμύδι ξερό – 1 μέτριο Σκόρδο …
Το πρασόρυζο ήταν παραγγελία, είχαν αγοραστεί τα πράσα και τα υπόλοιπα προκύψαν στην πορεία.Ανοίγοντας σήμερα τον υπολογιστή έπεσα πάνω στην …