Ριζότο μανιταριών
ΥΛΙΚΑ 500 γρ μανιταρια λευκά 500 γρ ρυζι αρμποριο ή Καρολίνα 2 σκελιδες σκόρδο ψιλοκομενες 1 μικρο ξερο κρεμμυδι ψιλοκομενο …
ΥΛΙΚΑ 500 γρ μανιταρια λευκά 500 γρ ρυζι αρμποριο ή Καρολίνα 2 σκελιδες σκόρδο ψιλοκομενες 1 μικρο ξερο κρεμμυδι ψιλοκομενο …
Ένα καλομαγειρεμένο ριζότο πάντα είναι ευπρόσδεκτο σε κάθε τραπέζι, φέτος δοκίμασε αυτή τη συνταγή για ριζότο με κάστανα, απάκι και …
Μία συνταγή για ένα καθημερινό ριζότο με αρωματικά μανιτάρια και τρυφερό κοτόπουλο!
Υλικά συνταγής 300γρ. ρύζι (αρμπόριο/νυχάκι/καρολίνα/καρναρόλι (σε ντελικατέσεν)/βιαλόνε νάνο (μόνο σε επιλεγμένα ντελικατέσεν)) 1 λίτρο ζωμός κοτόπουλο 200γρ. μανιτάρια κομμένα σε …
80 γρ. ρύζι αρμπόριο 30 γρ. βούτυρο Lurpak 2 ξερά κρεμμύδια 2 σκελ. σκόρδο 1 κ.γ. τζίντζερ 2 χοντρά καρότα …
Γευστικό φαγητό θαλπωρής που το έχω συνδέσει με τον χειμώνα. Ανακατεύεις πάνω από το μάτι της κουζίνας και ζεσταίνεσαι. Ανακατεύεις …
Το ριζότο που σας παρουσιάζω παρακάτω είναι το ένα και μοναδικό ριζότο μανιταριών!!! Μπορεί να σας φαίνεται ότι υπερβάλω, γι’ …
Ριζότο με μανιτάρια. Το ριζότο είναι ένας τρόπος παρασκευής του ρυζιού που έχει αρκετά μυστικά για να επιτύχει. Τα πάντα …
Τα μανιτάρια πορτσίνι είναι μια ποικιλία μανιταριών η οποία δεν καλλιεργείται συστηματικά αλλά συλλέγεται συνήθως από δασώδης περιοχές με ψυχρό …
Ένα εξαιρετικό και νόστιμο πιάτο που μας έρχεται από την γειτονική Ιταλία. Το κάνουμε όταν θέλουμε να κάνουμε κάτι στα …