Μοσχάρι Στρογγανόφ
Αυτό το κλασσικό ρώσσικο πιάτο με την πλούσια κρεμώδη σάλτσα αποτελεί μια γρήγορη εναλλακτική για το μοσχάρι ψητό κατσαρόλας. # …
Αυτό το κλασσικό ρώσσικο πιάτο με την πλούσια κρεμώδη σάλτσα αποτελεί μια γρήγορη εναλλακτική για το μοσχάρι ψητό κατσαρόλας. # …
Το φιλέτο στρογγανόφ είναι κλασική ρώσικη συνταγή με σοταρισμένα κομμάτια μοσχαρίσιου φιλέτου και ξινή κρέμα που έχει διαδοθεί ανά την υφήλιo …
Πλησιάζουν γιορτινες μέρες, οπότε ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για τα “επίσημα” τραπέζια. Μια συνταγή φερμένη απο την Ρωσιά περιμένει να την …
Είπα να φτιάξω μανιταρόσουπα σε μία απλή εκδοχή της και το λέω αυτό γιατί στο μέλλον θα κάνουμε την μανιταρόσουπα …
500 γρ. κριθαράκι 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 100 γρ. τόνος …
Πρόκειται για ένα γρήγορο πιάτο, το οποίο βασίζεται στο γνωστό βοδινό Στρογγανόφ. Τα μανιτάρια είναι νόστιμη προσθήκη στη σάλτσα, αν …
Υλικά 1,5 κιλό φιλέτα από σφιχτό λευκό ψάρι (ξιφίας, σφυρίδα, συναγρίδα κλπ.) αλάτι 2 κουταλιές βούτυρο 1/4 φλ. μαυροδάφνη 250 …
Θα ξεκινήσω από αλλού, πως μπορείς μετά από πολλά χρόνια να μαγειρέψεις φαγητό μόνο για δύο;; Θυμάμαι τη μητέρα μου, …