Γιαουρτίνη Λέσβου
ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ | Μια παλιά, παραδοσιακή συνταγή για ένα γλυκό με πρωταγωνιστή το γιαούρτι από το lesvoskitchen.gr. Πρόκειται για ένα κέρασμα αλλοτινών …
ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ | Μια παλιά, παραδοσιακή συνταγή για ένα γλυκό με πρωταγωνιστή το γιαούρτι από το lesvoskitchen.gr. Πρόκειται για ένα κέρασμα αλλοτινών …
Υλικά 1 τάρτα 26cm Για την βάση της τάρτας…
Μια τάρτα εποχής, μιας και οι φράουλες είναι στα φόρτε τους και γκανάζ, για τους λάτρεις της σοκολάτας. Θα γίνει …
ΥΛΙΚΑ 250 μαργαρίνη ή βούτυρο λιωμένο (αλλά όχι καυτό) 5 αυγά 1 φλ. ζάχαρη 1 φλ. φουντούκια αλεσμένα 1 φλ. …
Υλικά Για την βάση 100 γρ. ζάχαρη άχνη 200 γρ ανάλατο βούτυρο ή μαργαρίνη 300 γρ. αλεύρι 1 αυγό 50 …
300 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο 150 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη 1-2 αβγά 100 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 120 …
Μια υπεροχη ταρτα τοσο σε γευση οσο και σε εμφανιση ετοιμη να σταθει στο γιορτινο τραπεζι σας. Απολαυστε την !!!
Μία αγαπημένη συνταγή «Brownie με τυρί κρέμα χαμηλό σε λιπαρά» την οποία φτιάχνω συχνά και τη σερβίρω σε μικρά τετράγωνα …
Νόστιμη και εμφανίσιμη τάρτα με σμέουρα ή βύσσινα!
Μια ζεστή γαλατόπιτα με σοκολάτα είναι η καλύτερη πρόταση για το επιδόρπιο του πασχαλινού τραπεζιού. Υλικά 12 φύλλα κρούστας 1 …
Υλικά Βάση 1 1/3 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/4 κουταλάκι αλάτι 1 κουταλάκι ζάχαρη 1/2 κούπα βούτυρο μαργαρίνη …
Υλικά : Για το brownies (ένα μικρό ταψάκι): 300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 160 γρ. μαργαρίνη 300 γρ. ζάχαρη 4 αυγά …
Για σήμερα ετοιμάσαμε μια πίτα με απίθανη γεύση και μοναδικό άρωμα!!Στην όψη θυμίζει λίγο την αναποδογυριστή μηλόπιτα μιας και η …
Ξεκινάμε από σήμερα τις γιορτινές αναρτήσεις μας!Σήμερα ήθελα να ξεκινήσω με ένα πολύ ιδιαίτερο για μένα γλυκό, την καρυδόπαστα της …
Η σημερινή μας βόλτα στη λαϊκή μάς προμήθευσε με νόστιμα φρούτα εποχής. Αποφασίσαμε λοιπόν να τα γευτούμε σε μια γλυκιά …
Ο συνδυασμός του μπράουνις με την κρέμα τυριού, δίνει μια βελούδινη γεύση και μια απόλαυση μοναδική. Κυρίως είναι πανεύκολο! Για …
Το ότι έχει τη μορφή τάρτας , νομίζω πως είναι μιά έκπληξη, μιάς και άλλη είναι η εικόνα που έχουμε …
Για τις βάσεις 250 γραμμάρια μαργαρίνη ή βούτυρο 60 γραμμάρια ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 250 γραμμάρια αλεύρι γ.ό.χ. 1 αυγό …
Υλικά για ταρτιέρα 25 εκ.: Για τη ζύμη: 100 γρ. αλεύρι 50 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 80 γρ. μαργαρίνη ή βούτυρο …
Βάση σαν κέικ, βουτυρόκρεμα από πάνω και γλάσο. 600 ml ζάχαρη 500ml αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κγ βανίλια …