Πάστα Φλώρα πορτοκαλένια
cookpad.com
Την διαφορά την κάνει το πορτοκάλι! Λίγα μυστικά ακόμα Χρησιμοποιώ αραβοσιτέλαιο και όχι βούτυρο και επίσης τη ζυμώνω ελάχιστα! Γίνεται …
Την διαφορά την κάνει το πορτοκάλι! Λίγα μυστικά ακόμα Χρησιμοποιώ αραβοσιτέλαιο και όχι βούτυρο και επίσης τη ζυμώνω ελάχιστα! Γίνεται …
Βάφλες; Δίπλες; Cookies; Ίσως κι όλα μαζί. Αφού η τεχνική – χυλός, εργαλείο – θυμίζει βάφλες, η γεύση, αν τα …
Την διαφορά την κάνει το πορτοκάλι!
Υπεροχο νηστισιμο γλυκισμα τα σκαλτσουνια γεμιστα με μαρμελαδα, καρυδι, σταφιδες, κανελα και γαρυφαλο ιδανικα για την περιοδο νηστειας και οχι …
Υπέροχα! Αν σας αρέσουν τα κέικ με άρωμα λεμονιού, δοκιμάστε τα οπωσδήποτε!!!!!
Χρησιμοποιώ πάντα σπιτική μαρμελάδα και γίνεται καταπληκτική!
Μεθυσμένα σκαλτσούνια, για να καλωσορίσουμε τη νέα αυτή εβδομάδα, την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη. Δεν μπορώ να πω… εύκολα πέρασε …