Πάστα Φλώρα πορτοκαλένια
Την διαφορά την κάνει το πορτοκάλι! Λίγα μυστικά ακόμα Χρησιμοποιώ αραβοσιτέλαιο και όχι βούτυρο και επίσης τη ζυμώνω ελάχιστα! Γίνεται …
Την διαφορά την κάνει το πορτοκάλι! Λίγα μυστικά ακόμα Χρησιμοποιώ αραβοσιτέλαιο και όχι βούτυρο και επίσης τη ζυμώνω ελάχιστα! Γίνεται …
Από τις πρώτες συνταγές που αγάπησα στις Συνταγές της παρέας και την φτιάχνω συχνά-πυκνά! Έχουμε και βιντεάκι!
Πάστα Φλώρα με λάδι (νηστίσιμη), με δική μου μαρμελάδα φρούτων που έκανα εχθές!! Συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαριγου. Yλικά 4 φλ. …
Γλυκά, τραγανά και ολοστρόγγυλα μπισκοτάκια με ζεστή σάλτσα μαρμελάδας που τα κάνεις μια μπουκιά και χοροπηδάνε μες στη κοιλιά σου, …
Υλικά συνταγής Για τη μαρμελάδα κυδώνι 600 γρ. καθαρισμένα και τριμμένα κυδώνια (2 μεγάλα κυδώνια) 1 ποτήρι νερό 1 μήλο …
Η ΖΥΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ…ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ 2/3 ΤΗΣ ΖΥΜΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΡΤΙΕΡΑ 30 ΕΚ.ΒΑΖΟΥΜΕ …
Την διαφορά την κάνει το πορτοκάλι!