Κεμπάπ με τυρί και μπέικον
Οδηγίες Πολτοποιούμε το κρεμμύδι στο μπλέντερ και το στύβουμε καλά να φύγουν τα υγρά. Το αδειάζουμε σε μπολ μαζί με …
Οδηγίες Πολτοποιούμε το κρεμμύδι στο μπλέντερ και το στύβουμε καλά να φύγουν τα υγρά. Το αδειάζουμε σε μπολ μαζί με …
Το ρολό της γιορτής! Από το χθεσινό χριστουγεννιάτικο μενού μας. Αυτή τη φορά το ρολό έχει διαφορετική γεύση μιας και …
Ένα όμορφο, λαχταριστό και λίγο διαφορετικό Ρολό Κιμά κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις με το που θα εμφανιστεί στο τραπέζι. Γεμισμένο …
500 γραμ.κιμά 4 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά 3 φρυγανιές βρεγμένες και στιμμένες καλά 1 αβγό 1 κουταλάκι κοφτό του …
½ κιλά περίπου χοιρινή πανσέτα ξεκοκαλισμένη και ανοιγμένη Για τη γέμιση 50 γρ. ΚΑΣΙΟΥΣ 1/2 πιπεριά πράσινη 1 καρότο 3 …
1½ κιλό μοσχάρι χτένι,ελιά, στήθος κομμένο σε μπουκιές 2 γεμάτες κ.σ. αλεύρι 2 σκ. σκόρδο 1 μεγάλο καρότο σε καρέ …
Οι αγαπημένες μας μακαρονάδες επιστρέφουν σήμερα με μία εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή με κουνέλι! Πρόκειται για ένα φαγητό κατσαρόλας που …
Οι προτάσεις μας αυτήν την εβδομάδα της Κρεατινής, θα αφορούν όπως καταλάβατε κρεατικά ως επί το πλείστον.Έτσι μετά τα υπέροχο …
Ένα εξαιρετικό πιάτο της γαλλικής κουζίνας, που φέρνει το όνομα αυτού του Γάλλου “ευεργέτη” μας (και μην απορείτε που τον …