Άλειμμα Αντζούγιας
Υλικά 4 φέτες ψωμί τόστ χωρίς κόρα μουσκεμένο και στυμμένο 15 φιλέτα παστής αντζούγιας 1/2 ματσάκι μαϊντανό 1 κ σ. κάπαρη …
Υλικά 4 φέτες ψωμί τόστ χωρίς κόρα μουσκεμένο και στυμμένο 15 φιλέτα παστής αντζούγιας 1/2 ματσάκι μαϊντανό 1 κ σ. κάπαρη …
Υλικά συνταγής 4 φλιτζ. φύλλα μαϊντανού 3 κ.σ. κουκουνάρι καβουρδισμένο 1 σκελίδα σκόρδο 3 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη 3 κ.σ. ελαιόλαδο …
Η σάλτσα πέστο (pesto) γίνεται κατά κανόνα με φρέσκο βασιλικό ενώ κατά πολλούς θεωρείται ύβρης η χρήση του αποξηραμένου. Παρ’ …
Όλοι γνωρίζουν το Πέστο αλά Τζενοβέζε, την πράσινη σάλτσα από βασιλικό και σκόρδο, που αποτελεί σύμβολο της κουζίνας της Λιγουρίας. …
Υλικά συνταγής 100γρ. ελιές καλαμών χωρίς κουκούτσι 5 γεμάτες κ.σ. κουκουνάρι καβουρδισμένο 1 ματσάκι μαϊντανός ½ φλιτζ. παρμεζάνα τριμμένη…
Υλικά συνταγής 2 κ.σ. κουκουνάρι καβουρδισμένο 100γρ. αμύγδαλα άσπρα 2 μεγάλες ντομάτες ψιλοκομμένες 2 κ.γ. κάπαρη (προαιρετικά) 1 μικρό ματσάκι …
Ελιές πράσινες, Ελαιόλαδο, Παρμεζάνα, Μαϊντανός, Κουκουνάρι