ΖΩΜΟΣ ΑΠΟ ΟΣΤΡΑΚΟΔΕΡΜΑ – ΜΠΊΣΚ ((BISQUE) – FUMETTO DI CROSTACEI (BISQUE)
Σε διάφορες συνταγές με οτρακόδερμα (γαρίδες και καραβίδες) που σας έχω δώσει κατά καιρούς σας έχω περιγράψει το πως φτιάχνω …
Σε διάφορες συνταγές με οτρακόδερμα (γαρίδες και καραβίδες) που σας έχω δώσει κατά καιρούς σας έχω περιγράψει το πως φτιάχνω …
Μια συνταγή για σπιτικό ζωμό βοδινού ιδανικό να αρωματίσουμε κρεατόσουπες και οτιδήποτε φαγητό με κρέας. 1 κιλό κόκαλα βοδινού (μέτρια …
1 πακέτο με γαρίδες 1 κρεμμύδι ψιλοκκομένο μαϊντανό ψιλοκομμένο ελάχιστο κάρυ ελάχιστο αλάτι πιπέρι λευκό κρασί λάδι…
Μία συνταγή από τους “The New York Times” που μπορείτε να τη δείτε εδώ, με μία-δυο μικρές (;) αλλαγές/προσθήκες.
Υλικά: 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 2-3 κουταλιές της σούπας ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 πράσινη πιπεριά …
Σάλτσα μουστάρδας 1η (για φιλέτο κοτόπουλου ψητό) Υλικά
Μια στιγμή έμπνευσης μπορεί να οδηγήσει σε μια απολαυστική συνταγή! Δοκιμάστε τη!
Αν δεν νηστεύουμε, φέτα ή ξινομυζήθρα θα ταιριάξει τέλεια! Τα λαχανικά μου ήταν ελάχιστα από κάθε είδος. Η κλασική σοφεγάδα …