Ντεμί-γκλας σάλτσα και σκούρος ζωμός κρέατος
Στην γαλλική κουζίνα η ντεμί-γκλας (demi-glace) είναι η πιο πλούσια, συμπυκνωμένη σάλτσα από σκούρο ζωμό κρέατος, με πυκνή ζελατινώδη υφή. …
Στην γαλλική κουζίνα η ντεμί-γκλας (demi-glace) είναι η πιο πλούσια, συμπυκνωμένη σάλτσα από σκούρο ζωμό κρέατος, με πυκνή ζελατινώδη υφή. …
Αν θέλουμε μια εύκολη, πολύ νόστιμη, γρήγορη και ιδιαίτερη σάλτσα, για τα ζυμαρικά μας, αυτή εδώ, με χωριάτικα λουκάνικα είναι …
Υλικά : 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 μεγάλο καρότο τριμμένο στο μπλέντερ 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας …
Μια πολύ νόστιμη σάλτσα, τέλειο συνοδευτικό σε μακαρονάδες, που μπορεί να αντικαταστήσει τη μπολονέζ (σάλτσα με κιμά). Είναι ιδανική για …
Η ιδανική σάλτσα της “τελευταίας στιγμής” Τι χρειαζόμαστε: 300 γραμμάρια νερό 3 γεμάτες κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας λίγο μαιντανό ή …
Μια πολύ νόστιμη συνταγή για σάλτσα ζυμαρικών Υλικά 1 κιλό όριμες ντομάτες 1 κρεμμύδι 4 σκελίδες σκόρδο 3 κουταλιές της …
Μια πολύ νόστιμη σάλτσα για τα ζυμαρικά μας.