Σπαγγέτι με αγκινάρες, καπνιστή γαλοπούλα και πεκορίνο
www.easykuzina.gr
Υλικά για 4 άτομα: 100 γρ. καπνιστή γαλοπούλα 500 γρ. σπαγγέτι 50 γρ.πεκορίνο 5 γρ. ξύσμα λεμονιού 1 κρεμμύδι ξερό άσπρο …
Υλικά για 4 άτομα: 100 γρ. καπνιστή γαλοπούλα 500 γρ. σπαγγέτι 50 γρ.πεκορίνο 5 γρ. ξύσμα λεμονιού 1 κρεμμύδι ξερό άσπρο …
Σε επίσημη πρώτη παρουσίαση ένα νέο πιάτο, φύλλα αγκινάρας ντολμά, που φτιάχνεται με τα φύλλα του καρπού της αγκινάρας που …
“Trifolati” στην ιταλική κουζίνα σημαίνει “μαγειρεμένα όπως η τρούφα”, και υπονοεί σωτάρισμα με σκόρδο και μαϊντανό. Οι αγκινάρες σωτέ, ελεύθερη …
Ιδανική σαν μεζές για τσίπουρο, αλλά και σαν συνοδευτικό για ψητό ψάρι.
Εύκολο και απολαυστικό ορεκτικό ακόμη και αν δεν τρώτε αγκινάρες. 500 γρ. κούπες αγκινάρας 4 κ.σ. γιαούρτι αγελάδος πλήρες 3 …
Η αγαπημένη και γρήγορη ομελέτα, νόστιμη όσο ποτέ άλλοτε γεμάτη με καρδιές αγκινάρας, μην διστάσετε θα την αγαπήσετε! Υλικά4 μεγάλα …