Αυγόπιτα με Φύλλο από Καλαμποκάλευρο
Τυρόπιτα ή αυγόπιτα δεν έχει σημασία, οι τυρένιες πίτες με αυγά και γαλακτοκομικά είναι βαθιά γραμμένες στο «DNA» της ελληνικής …
Τυρόπιτα ή αυγόπιτα δεν έχει σημασία, οι τυρένιες πίτες με αυγά και γαλακτοκομικά είναι βαθιά γραμμένες στο «DNA» της ελληνικής …
Τα νιόκι είναι ένα ευέλικτο πιάτο, αφού μπορούν να συνδυαστούν με διάφορες σάλτσες. Βέβαια η παραδοσιακή συνταγή γιά τα νιόκι …
Υλικά για 10 μερίδες: Κυδώνια 500 γρ. νερό 750 ml λευκό κρασί ξηρό ή ροζέ 500 γρ. ζάχαρη + επιπλέον για το πασπάλισμα 1 κιλό κυδώνια (καθαρό …
Είναι ένα τσάι με γάλα, φρέσκο τζίντζερ και κουρκουμά, και είναι εθιστικότατο. Ο κουρκουμάς και το τζίντζερ είναι δυο ρίζες …
…Η ιδέα γι’αυτό το παστίτσιο, προέκυψε ουσιαστικά από την μεταφορά αυτής εδώ της μακαρονάδας από την κατσαρόλα στο ταψί…Το αποτέλεσμα …
Τις προάλλες, βρήκα καθαρά από τύχη μια κολοκύθα…Η γεύση της ήταν φίνα, ελαφρώς γλυκιά και υπέροχα γήινη και μαζί με …
Ενας νόστιμος αυτοσχεδιασμός με υλικά που βρέθηκαν στο ψυγείο μου! Το μάλλον άνοστο φιλέτο απο στήθος γαλοπούλας, σωταρίστηκε μαζί με …
Για μένα αυτός ο μουσακάς είναι και ο καλύτερος. Οι διαφορετικές στρώσεις από κολοκυθάκια, πατάτες και μελιτζάνες που εναλλάσσονται με …
θα χρειαστούμε: 500 γρ πένες 300 γρ κιμά μοσχαρίσιο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο τριμμένο 6 κουτ. σ. έξτρα …
Υλικά: Για την γέμιση Κοτόπουλο – 1 τεμ Νερό – 5-6 φλυντζάνια νερό Αρακάς – 1/2 φλυντζάνι του τσαγιού Καρότα …
Αχ … μεγάλη ιστορία τα μπιφτέκια ! Συνήθως η ήταν πέτρα ή είχαν γεύση άχυρου. Είχα εμπιστευθεί διάφορα “γιατροσόφια” για …
Εμείς αγαπάμε της κρέπες και τα αυγά και μέσα από μια φωτογραφία που είδα μου βγήκε αυτή η συνταγή. Είναι …
Ειναι αδιανοητο να περασει το καλοκαιρι χωρις να απολαυσουμε εναν ωραιο μουσακα! Ειναι μπελαλιδικος, με την ζεστη το να τηγανιζεις …