ΚΟΚΟΡΑΣ ΓΕΜΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ
Για το ψήσιμο του κόκορα ακολούθησα την δοκιμασμένη πλέον συνταγή για το ψητό κοτόπουλο, δηλαδή μαρινάρισμα και ψήσιμο στην γάστρα. …
Για το ψήσιμο του κόκορα ακολούθησα την δοκιμασμένη πλέον συνταγή για το ψητό κοτόπουλο, δηλαδή μαρινάρισμα και ψήσιμο στην γάστρα. …
ΥΛΙΚΑ (για το φύλλο) 1 κιλό αλεύρι 2 κούπες χλιαρό νερό 1 κτΣ αλάτι 1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο 1 …
Υλικά 500 γρ. χοιρινό 2 πράσινες πιπεριές 1 κρεμμύδι 6 κ.σ. ελαιόλαδο Χυμό από 1 λεμόνι ½ κ. γλ. Μαύρο …
500 γραμμάρια μανιτάρια,2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια,την καρδιά από ένα μαρούλι,μισό ματσάκι άνηθο,μισό ματσάκι δυόσμο,λίγο μαϊντανό,1 φλυτζανάκι του καφέ ρύζι Καρολίνα,αλάτι ,πιπέρι …
Υλικά Για την ζύμη Ελαιόλαδο 2/3 φλυτζανιού Λευκό κρασί 2/3 φλυτζανιού Ζάχαρη 1/2 κουταλάκι γλυκού Αλάτι 1 κουταλάκι γλυκού Αλεύρι …
Το γεμιστό λάχανο με κιμά είναι και πολύ νόστιμο και ιδιαίτερα εμφανίσιμο πιάτο!
Πολύ νόστιμα γιουβαρλάκια με κρέμα γάλακτος και τυρί στο φούρνο.
Πολύ εύκολα, νόστιμα γιουβαρλάκια με κρέμα γάλακτος και τυρί στο φούρνο.
Άρωμα αιγαιοπελαγίτικο και γλύκα ανατολίτικη σε ένα φαγητό νηστίσιμο και λαχταριστό, διά χειρός Εύης Βουτσινά.
Γεμιστά, αυτό το εκπληκτικό παραδοσιακό ελληνικό πιάτο με ντομάτες και πιπεριές ψημένες στο φούρνο. Η γέμισή τους μπορεί να είναι …
Η Jambalaya, λοιπόν, μπορεί να γίνει με μοσχάρι, με χοιρινό, με κοτόπουλο, με πάπια, με προσούτο, με λουκάνικα, αλλά και …