Μοσχάρι κοκκινιστό πάνω σε πουρέ μελιτζάνας
Πρόσφατα φάγαμε με φίλες ένα καταπληκτικό τας κεμπάπ με πουρέ μελιτζάνας σε μαγαζί. Ήταν απλά θεϊκό! Καθώς γευόμουν τον βελούδινο …
Πρόσφατα φάγαμε με φίλες ένα καταπληκτικό τας κεμπάπ με πουρέ μελιτζάνας σε μαγαζί. Ήταν απλά θεϊκό! Καθώς γευόμουν τον βελούδινο …
Παραδοσιακό Μοσχάρι Γιουβέτσι με ΚριθαράκιΤο γιουβέτσι είναι μία από τις πιο αγαπημένες Ελληνικές παραδοσιακές συνταγές. Η πιο συνηθισμένη εκδοχή του …
Ένα από τα πολυαγαπημένα μας καλοκαιρινά φαγητά μαγειρεύει σήμερα η Νένα Ισμυρνόγλου. Υλικά 1 κιλό μοσχαράκι από ελιά ή σπάλα, …
Υλικά συνταγής για τη μαρινάδα ½ φλιτζ. λευκό κρασί 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 1 ντομάτα κομμένη σε φέτες ⅓ …
Πάντως, σας εξομολογούμαι ότι μετά την πρώτη δοκιμή, το μπεφ Αρλεζιέν έχει καθιερωθεί μέσα στο ρεπερτόριο των πιάτων που φτιάχνω …
Οι φανατικοί των σκέτων burger τείνουν να συμφωνούν πως το καλύτερο κρέας γι’ αυτά προέρχεται κατευθείαν απ’ την ελιά ενώ …