Κλασικό πιάτο της αρμένικης κουζίνας, η σούπα Bozbash είναι μια νοστιμιά που μπορεί να γίνει με πολλούς-πολλούς τρόπους και άλλες …
Συνταγές με μοσχάρι ελιά με ντοματοπελτές
-
-
Ενα φαγητο σκετο λουκουμι και με μεγαλη διατροφικη αξια της αγκιναρας. Δοκιμαστε το!!!
-
Χουνκιαρ μπεγιεντι το ονομαζαν στην πολη…οπως και να το λενε η νοστιμια του συγκεκριμενου φαγητου πιστεψτε με δεν αλλαζει. Απολαυστε …
-
800 γρ. αλεύρι 1 κρασοπότηρο λάδι 1 κρασοπότηρο κρασί ή 1 σφηνάκι ξύδι νερό χλιαρό όσο χρειαστεί 1 κ.γ. αλάτι …
-
Πρόκειται για ένα αμερικανικής προέλευσης πιάτο το οποίο λανθασμένα θεωρείται μεξικανικό. Έχει βέβαια τις βάσεις του στην μεξικανική κουζίνα όπου …
-
Η Νίκη Χρυσανθίδου βάζει την κατσαρόλα στη φωτιά… Στο πιάτο; Ένα τέλειο μαγειρευτό μοσχαράκι.
-
Το σημερινό σκηνικό του φθινοπωρινού καιρού μας ενέπνευσε για να φτιάξουμε ένα μοσχάρι μπρεζέ με αρακά και καρότο. Υλικά Για …
-
Παραδοσιακό Μοσχάρι Γιουβέτσι με ΚριθαράκιΤο γιουβέτσι είναι μία από τις πιο αγαπημένες Ελληνικές παραδοσιακές συνταγές. Η πιο συνηθισμένη εκδοχή του …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι, ελιά) κομμένο σε μπουκιές 2 ντομάτες τριμμένες 1 πυραμίδα πελτές ντομάτας 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο …