Σνίτσελ κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο με κρέμα τυριού
2 κομμάτια φιλέτο στήθος κοτόπουλο 1 φλ. αλεύρι 1 φλ. παρμεζάνα 2 φλ. ψίχουλα ή φρυγανιά 2 πρέζες μοσχοκάρυδο αλάτι …
2 κομμάτια φιλέτο στήθος κοτόπουλο 1 φλ. αλεύρι 1 φλ. παρμεζάνα 2 φλ. ψίχουλα ή φρυγανιά 2 πρέζες μοσχοκάρυδο αλάτι …
400 γρ. φουντίτσες κουνουπίδι 400 γρ. φουντίτσες μπρόκολο λίγα τρυφερά σπαράγγια λίγα λαχανάκια Βρυξελλών 2 καρότα λεπτά κομμένα σε λεπτές …
1 ενιαίο κομμάτι κόντρα μοσχαρίσιο γύρω στο κιλό 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 1/2 κρεμμύδι 150 γρ. γραβιέρα Αμφιλοχίας …
Ο καλός και φυσικός πουρές πατάτας πρέπει να είναι αφράτος, να στέκεται στο «ύψος» του και να είναι απαλός σαν …
500 γρ. ριγκατόνι ή φαρφάλες 1/4 φλ. ελαιόλαδο 3 χρωματιστές πιπεριές 2 μελιτζάνες 2 κολοκυθάκια 1 φλ. κεφαλοτύρι ή κεφαλογραβιέρα …
Ο πουρές είναι ιδανικό συνοδευτικό για όλα τα είδη κρέατος και ψαριού. Σήμερα σας προτείνουμε την χειμερινή εκδοχή του πουρέ …
Μία συνταγή από τους “The New York Times” που μπορείτε να τη δείτε εδώ, με μία-δυο μικρές (;) αλλαγές/προσθήκες.
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα) Για τα μανιτάρια: 1 ½ κ. μανιτάρια πορτομπέλο