Χριστόψωμο, πώς το φτιάχνουμε
nostimakaixrisima.blogspot.gr
Συνταγή για νόστιμο και αφράτο Χριστόψωμο, το ψωμί των Χριστουγέννων
Συνταγή για νόστιμο και αφράτο Χριστόψωμο, το ψωμί των Χριστουγέννων
Όταν ήμουν παιδί την μελιτζάνα την λάτρευα γιατί μου άρεσε το χρώμα της αλλά δεν την έτρωγα ή μάλλον σχεδόν …
Η εκτέλεση ξεφεύγει λίγο από την κλασσική που ενδεχομένως γνωρίζετε, αλλά είναι αξεπέραστα νόστιμη. Πιροσκί με πατάτα, παρμεζάνα και φέτα
Υλικά (για 4-5 κομμάτια) Για τη ζύμη: 1 κιλό αλεύρι σκληρό 45γρ. νωπή μαγιά 1 κ.γ. αλάτι 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο …
Ο Ιάκωβος Κουσαθανάς ετοίμασε μια πολύ ντελικάτη κοτόπιτα, ιδανική πρόταση για ένα πρόχειρο κάλεσμα…
Για μακαρονάδα καρμπονάρα το πήγαινα, αλλά το μάτι μου έπεσε πάνω στο αλεύρι…. Αλεύρι =ζυμάρι, εγώ πεθαίνω για ζύμες, οπότε …