Κότα γεμιστή με ρύζι, σταφίδες και μπαχαρικά
Κότα γεμιστή με ρύζι, σταφίδες και μπαχαρικά, υπέροχο φαγητό για εορταστικά δείπνα. Βάζουμε το σαφράν στον ζεστό ζωμό κι αφήνουμε …
Κότα γεμιστή με ρύζι, σταφίδες και μπαχαρικά, υπέροχο φαγητό για εορταστικά δείπνα. Βάζουμε το σαφράν στον ζεστό ζωμό κι αφήνουμε …
Η συνταγή είναι από τη συσκευασία του “Αυτόχθονα Ελληνικού Μαύρου Χοίρου Ολύμπου” της Φάρμας Φωτιάδη (από το ΑΒ). Μαλακό, νόστιμο …
Υλικά συνταγής 1 κολοκύθα κίτρινη (καθαρισμένη και κομμένη σε κύβους) 4 κ.σ. εξαιρ. παρθένο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 καρότα …
Υλικά συνταγής 1 κολοκύθα κίτρινη (καθαρισμένη και κομμένη σε κύβους) 4 κ.σ. εξαιρ. παρθένο ελαιόλαδο 1κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 καρότα κομμένα …
Μια ολόχρυση, γεμάτη καμπύλες κολοκύθα, εδώ και καιρό, καθόταν ήσυχα στη γωνιά της, καλοβολεμένη μέσα στο ξύλινο σπιτάκι της.Ναι, αυτή …
Υλικά για το φύλλο ζύμη σφολιάτα Υλικά για τη γέμιση 1 1/2 κιλό κίτρινη κολοκύθα 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια (καθαρισμένα …
Κάπως έτσι, που λέτε, έμαθα και τη Φερράρα, μια μικρή πόλη στην βόρεια Ιταλία που έχει ανακηρυχτεί “τόπος παγκόσμιας κληρονομιάς” …