Χουνκιάρ μπεγεντί (hunkar begendi), του Κώστα Καρακάση
Η αυθεντική συνταγή, για ένα φαγητό… “όπως το θέλει ο Σουλτάνος”!
Η αυθεντική συνταγή, για ένα φαγητό… “όπως το θέλει ο Σουλτάνος”!
Μοσχάρι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας. Μία πολύ νόστιμη συνταγή που σίγουρα θα αρέσει στους καλεσμένους σας!
Χουνκιαρ μπεγιεντι το ονομαζαν στην πολη…οπως και να το λενε η νοστιμια του συγκεκριμενου φαγητου πιστεψτε με δεν αλλαζει. Απολαυστε …
Κλασικό ελληνικό καλοκαιρινό πιάτο, που αναγνωρίζουν άλλωστε και όλοι οι ξένοι και αναφωνούν mousaka μόλις δουν Έλληνα στην πατρίδα τους. …
Ο μουσακάς είναι ένα από τα πιο διάσημα φαγητά της Ελληνικής κουζίνας. Αγαπημένο μικρών και μεγάλων. Σήμερα σας παρουσιάζω μια …
Τα λόγια είναι περιττά μπροστά σε ένα πιάτο μουσακά! Τα περισσότερα ελληνικά σπίτια μαγειρεύουν μουσακά τουλάχιστον μια φορά το χρόνο …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 38” 02/01/2013 ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ, ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΚΑΙ BACON