Χριστουγεννιάτικο γερμανικό κέικ Στόλεν
spitimouspitakimou0.blogspot.gr
500 γρ. αλεύρι δυνατό 150 γρ. γάλα 40 γρ. μαγιά ξερή 50 γρ. μαύρη ζάχαρη 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία …
500 γρ. αλεύρι δυνατό 150 γρ. γάλα 40 γρ. μαγιά ξερή 50 γρ. μαύρη ζάχαρη 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία …
Ναι ναι! Καλά βλέπετε! Όχι, όχι! Δεν είναι πολύ νωρίς για κέικ Χριστουγέννων! Αντιθέτως ίσα που προλαβαίνετε να το φτιάξετε. …
Το panforte είναι το Ιταλικό παστέλι που σημαίνει «Δυνατό ψωμί». Χρονολογείται από τον 13ο αιώνα και ξεκίνησε να φτιάχνεται στην …