Παραδοσιακή κιμαδόπιτα με πράσο, από τη Θεσσαλία
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Η μεγάλη μας κολοκύθα που πριν λίγες ημέρες έδωσε την γλυκιά κολοκλυθόπιτα … τώρα με οδήγησε σε μια νέα εκδοχή …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Υλικά Για τη ζύμη – 300 γρ. βούτυρο παγωμένο σε κύβους – 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις – …
Εδώ και 10 χρόνια κάνω συχνά Πάσχα στην Θεσσαλία, αν και επειδή έχω μεγαλώσει σε επαρχία τα ήθη και τα …
Πεντανόστιμη μελιτζανόπιτα που γίνεται και νηστίσιμη αν παραλείψουμε τον κιμά και τα τυριά! 600 γρ. αλεύρι 1 ποτήρι χλιαρό νερό …
Κολοκύθας νεώτερα…καθώς έχουμε μερικές μέρες να τα πούμε. Τριμμένη πορτοκαλί κολοκύθα περίμενε υπομονετικά τη σειρά της, στην κατάψυξη, να ξεμπερδέψω …
Εύκολη, γρήγορη, νόστιμη και πολύ ελαφριά πιτούλα.
Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για σπανάκι ογκρατέν! Η προσθήκη του τραχανά αλλά και το λαδοτύρι Μυτιλήνης του δένει υπέροχα …