Μεσογειακή αυγοσαλάτα με γιαούρτι
cretangastronomy.blogspot.com
Δυο-τρία αυγά βραστά κομμένα σε φέτες και ραντισμένα με ελαιόλαδο και λεμόνι ή ξύδι και πασπαλισμένα με αλατοπίπερο ήταν …
Δυο-τρία αυγά βραστά κομμένα σε φέτες και ραντισμένα με ελαιόλαδο και λεμόνι ή ξύδι και πασπαλισμένα με αλατοπίπερο ήταν …
Ψάχνοντας να δω λοιπόν με τι να συνοδέψω το ψαράκι που έφτιαξα τις προάλλες για να χορτάσει και ο ανήρ …
Λαμπριάτης φτιάχνεται στην Άνδρο το Πάσχα ανήμερα. Στο μπλογκ μας με δύο Ανδριώτισσες δεν είναι δυνατόν να λείπει η συνταγή …
Η γλώσσα είναι ένα ιδιαίτερο ψάρι με λεπτή γεύση που δε χρειάζεται πολύ ψήσιμο. Γίνεται σε ελάχιστα λεπτά και προσφέρεται …
ΥΛΙΚΑ για 6 άτομα -1½ κιλό μύδια -1½ κούπα λευκό ξηρό κρασί -1 κρεμμύδι τριμμένο Για τη σος -½ κούπα …