Μοστάρντα με κουμ κουάτ
Μοστάρντα είναι καρύκευμα -σάλτσα που μας έρχεται από την Ιταλία και παρασκευάζεται από φρούτα με προσθήκη αιθέριου έλαιου σιναπιού και …
Μοστάρντα είναι καρύκευμα -σάλτσα που μας έρχεται από την Ιταλία και παρασκευάζεται από φρούτα με προσθήκη αιθέριου έλαιου σιναπιού και …
Το σαφράν ( κρόκος Κοζάνης) είναι τόσο ιδιαίτερο που αναγνωρίζεται γευστικά όπου και να το χρησιμοποιήσεις! Σκέφτηκα ένα πιάτο λίγο …
Κάποιες συνταγές μόλις τις «πάρει» το αυτί ή το μάτι σου νομίζεις οτι δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον…Μια από αυτές είναι …
Μια συνταγή εύκολη και νόστιμη, δικής μου έμπνευσης, ιδανική για καθημερινό γεύμα! 50-70 γραμμάρια σόγια κεμπάπ 100 γραμμάρια αρακάς 1 …
Η γλώσσα είναι ένα ιδιαίτερο ψάρι με λεπτή γεύση που δε χρειάζεται πολύ ψήσιμο. Γίνεται σε ελάχιστα λεπτά και προσφέρεται …
ΥΛΙΚΑ για 6 άτομα -1½ κιλό περίπου χταπόδι καθαρισμένο και κομμένο τα πλοκάμια και το κεφάλι, σε κομμάτια 10 εκ. …