Ψάρι στον φούρνο με πορτοκάλι – μουστάρδα !!!
Υλικά 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους και τα δύο είναι χωρίς κόκαλα πατάτες –έβαλα 8 …
Υλικά 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους και τα δύο είναι χωρίς κόκαλα πατάτες –έβαλα 8 …
Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη …
Το φαγάκι μας σήμερα δεν έχει καμιά απολύτως ταλαιπωρία στο να το ετοιμάσουμε, μιας και ετοιμάζεται σε μισή μόνο ωρίτσα!Ψαράκι …
Υλικά: 2 ψάρια της αρεσκείας μου (τσιπούρες, λαυράκια, φαγκριά, λιθρίνια κλπ.) των 500 gr. περίπου έκαστο Λίγο αλεύρι (για αλεύρωμα …
Ελαφρύ και υγιεινό το φαγάκι μας σήμερα!Ψαράκι στον ατμό, που συνδυάζεται υπέροχα με λαχανικά ωμά, βραστά ή και ψητά.Για να …
8 φιλέτα τσιπούρας (ή άλλο φιλέτο ψάρι) 50 γρ. μουστάρδα 40 γρ. μαργαρίνη 3 κ.σ.ελαιόλαδο 6 φέτες ψωμί του τοστ …
Η συνταγή μου σήμερα είναι πολύ γρήγορη και εύκολη , αλλά παράλληλα δίνει ένα τόνο πολυτέλειας στο καθημερινό μας τραπέζι …
Ψάρι φιλέτο συνδυασμένο με πράσα, λουσμένα με μια γευστική κρέμα μουστάρδας και πασπαλισμένα με τριμμένο τυρί και ψίχουλα σουσαμένιου κουλουριού, …
Την παρακάτω συνταγή μπορεί να τη δοκιμάσετε είτε με φιλέτο ξιφία είτε με οποιοδήποτε άλλο ψάρι μπορεί να κοπεί σε …
Υλικά για 2 άτομα : 2 φιλέτα ψαριού περίπου 250-300 γρ. το καθένα-κατεψυγμένα(πέρκα, γλώσσα, σαργό ή οποιοδήποτε άλλο λευκό φιλέτο …
Το μυρωδάτο μείγμα της επικάλυψης νοστιμίζει και προφυλάσσει την ευαίσθητη σάρκα των ψαριών, ενώ η μαγιονέζα εντείνει το ζουμερόν του …
Ρομαντικό ορεκτικό