Κρέας κατσαρόλας για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σας
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και θωρακίζουμε το κρέας. Όταν πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές το βγάζουμε. Στο ίδιο …
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και θωρακίζουμε το κρέας. Όταν πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές το βγάζουμε. Στο ίδιο …
Αυτό το χοιρινό ρολό γεμιστό είναι εγγύηση επιτυχίας, νοστιμιάς και γεύσης και η σάλτσα με το μέλι ονειρική. Το ψήσιμο …
Μικρά κομμάτια χοιρινού από σπάλα ή λαιμό είναι ένα οικονομικό αλλά και ευέλικτο κομμάτι κρέατος που όταν μαγειρευτεί νόστιμα δίνει …
2-1/2 κιλά χοιρινή σπάλα 1 κ.σ. μουστάρδα με βότανα λίγο ελαιόλαδο 1 μήλο αλάτι πιπέρι φρέσκα βότανα (θυμάρι -δεντρολίβανο) Για …
Υλικά συνταγής 1 κιλό χοιρινό κρέας λαιμού κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες 100 ml ελαιόλαδο 1 ποτήρι κρασιού κόκκινο μπρούσκο …
Ο κλασσικός κρασομεζές ανεβάζει τη θερμοκρασία στην καρδιά του χειμώνα. Πιο χορταστικός με την προσθήκη της πιτούλας και το γιαουρτάκι …
Τα κυδώνια είναι ένα από τα καλύτερα συνοδευτικά για το χοιρινό κρέας. Το νοστιμότατο αποτέλεσμα, στο πιάτο σας!
Υλικά Για το ρολό ζητάμε από τον κρεοπώλη να ετοιμάσει 2 kg. Από χοιρινό μπούτι σε ρολό με δίχτυ και …
1 μεγάλο κρεμμύδι2 – 3 πιπεριές φρέσκεςΜαϊντανό 2 κούπες κίτρινα τυριά 2 κ.σ. πελτέ ΡίγανηΑλάτι Κόβουμε το κρέας και τις …
Καλημέρα μπλογκογειτονιά!! Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα φαγάκι που έφτιαξα την προηγούμενη Κυριακή με χοιρινό. Καθώς περνάω μια φάση… έλλειψης …
Το γιορτινό χοιρινό που σας προτείνουμε σήμερα δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό και βγάζει αρκετές μερίδες. Γίνεται πολύ νόστιμο, καθώς μαρινάρεται …