Τάρτα σφολιάτας με άγρια σπαράγγια, προσούτο και ντρέσινγκ μελιού και μουστάρδας
Μην την βλέπεις έτσι φίνα, κυριλέ κι απρόσιτη. Η μόστρα είναι το δυνατό της σημείο. Και η γεύση! Δύσκολη όμως …
Μην την βλέπεις έτσι φίνα, κυριλέ κι απρόσιτη. Η μόστρα είναι το δυνατό της σημείο. Και η γεύση! Δύσκολη όμως …
Υλικά 1 κρόκος και 1 αυγό ολόκληρο 2 κ.σ μουστάρδα 2 κ.σ ξύδι 125 ml ελαιόλαδο 250 ml αραβοσιτέλαιο Χτυπάμε …
Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Η ιδέα του είναι πολύ απλή : …
Η γεύση της σπιτικής μαγιονέζας είναι διαφορετική από αυτή του εμπορίου και απογειώνει γευστικά στη στιγμή τα πιάτα, που συνοδεύει. …
Υλικά 1 πακέτο φύλλο σφολιάτας 300γρ ζαμπόν χαμηλών λιπαρών 500γρ τυρί τριμμένο χαμηλών λιπαρών (της αρεσκείας σας) 2 μεγάλες ντομάτες …
800 γρ. λουκάνικα Βιέννης Ιfantis 1lt φρέσκο γάλα 100 γρ. βούτυρο Lurpak 175 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 150 γρ. τυρί Arla …
12 γρ. ξηρή μαγιά Αλλατίνη 2 κ.σ. ζάχαρη 180 γρ. χλιαρό γάλα ½ κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις …
Αφράτα κεφτεδάκια στο φούρνο χωρίς τηγανίλα και λάδια. Συνοδεύονται από νιόκι πατάτας, τραγανά απέξω και μαλακά μέσα καθώς και μία …
Μια αυτοκρατορική συνταγή από το μακρινό Königsberg.
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 36” 31/12/2012 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΙΛΦΕΙΓ ΠΑΤΑΤΑ – ΚΑΤΙΚΙ, ΜΑΡΕΓΚΕΣ CHEERIOS ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ …