Κοτόπουλο φρικασέ με μανιτάρια
Το φρικασέ είναι η ενδιάμεση κατάσταση, η οποία περιλαμβάνει κομμάτια κρέατος να σωτάρονται για λίγο στην αρχή μέχρι να ροδίσουν …
Το φρικασέ είναι η ενδιάμεση κατάσταση, η οποία περιλαμβάνει κομμάτια κρέατος να σωτάρονται για λίγο στην αρχή μέχρι να ροδίσουν …
Ζουμερές πατατούλες με χοιρινή τηγανιά που λιώνουν στο στόμα.
Ένας συγκλονιστικός τρόπος μαγειρέματος του χοιρινού. Ζουμερό, με έντονη τη γεύση πορτοκαλιού, είναι ιδανικό για το χριστουγενιάτικο τραπέζι ως κυρίως …
Σήμερα σας προτείνω μια πολύ γευστική πρόταση που τολμώ να πω ότι ήταν κ το καλύτερο ρεβυθοπιάτο που έχω φτιάξει! …
Ιδανική σαν μεζές για τσίπουρο, αλλά και σαν συνοδευτικό για ψητό ψάρι.
Υλικά για 4 μερίδες 2 χοιρινά κότσια 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 καρότα ψιλοκομμένα 500 ml μπύρα 125 ml κρέμα …
Ρεβύθια λιωμένα με το πιρούνι κ ανακατεμένα με ένα σωρό καλούδια δημιουργούν μια σαλάτα-άλειμμα που τρώγεται είτε σκέτη είτε ακόμα …
Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή, είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσει πολύ. Διαφορετικά υλικά, γλυκόξινη η γεύση για το κότσι!
Ένα απλό φαγητό που αποκτά “χαρακτήρα” με το μέλι φασκομηλιάς και το αρωματικό δεντρολίβανο. ΥΛΙΚΑ 2 φύλλα δάφνης 1 κοτόπουλο …
Ένα υπέροχο πιάτο ζυμαρικών με καπνιστό σολομό και βελούδινη σάλτσα από τυρί κρέμα. Καπνιστός σολομός, μια εκλεκτή λιχουδιά που δίνει …
Απλό κι εύκολο φαγητό γεμάτο σίδηρο και γεύση. Υλικά: 1 κ. πατάτες 300 γρ. σπανάκι 1/3 φλ. λάδι 1 …