Σιροπιαστά μυρωδάτα ροξάκια
Η συνταγή της μαμάς για αφράτα, λαχταριστά ροξάκια. Το γλυκό που έχουμε αγαπήσει μικροί και μεγάλοι. Ειδικά τις Χριστουγεννιάτικες ημέρες …
Η συνταγή της μαμάς για αφράτα, λαχταριστά ροξάκια. Το γλυκό που έχουμε αγαπήσει μικροί και μεγάλοι. Ειδικά τις Χριστουγεννιάτικες ημέρες …
Αυτά τα μικρουλια γλυκακια μου φέρνουν πάντα νοσταλγία για κάποιον παράξενο λόγο… Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν δούλευα σε …
Ποτέ δεν είχα φάει ροξάκια, μόνο σε φωτογραφίες τα έβλεπα και μου έτρεχαν τα σάλια! Πόσο να αντέξω και εγώ …
Τα ροξάκια είναι παντώς καιρού και γεμάτα νοσταλγία. Η παρασκευή τους είναι σχετικά εύκολη, η μόνη δυσκολία τους είναι … …
Αφράτο, γευστικό, σκέτο ή με κρέμα!
200 γρ. αλεύρι 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ 6 κ.σ. κακάο 120 γρ. μαύρη ζάχαρη 200 γρ. γάλα 3 αβγά 100 …
Υλικά Για το σιροπι Ζάχαρη 850 γρ Νερό 1 λίτρο Λεμόνι 2 κουταλιές σούπας από τον χυμό του Για τα …
Τα Σεκέρ Παρέ είναι ένα λαχταριστό αλλά όχι ιδιαίτερα βαρύ σιροπιαστό γλυκάκι ιδανικό για κέρασμα. Όσο για τους λάτρεις των …
Υλικά: 70 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 60 γρ. φυτικό βούτυρο 70 γρ. σκούρα ζάχαρη 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 80 ml γάλα …
Αλλο ενα αγαπημενο γλυκακι αλλα νηστισιμο αυτη την φορα που μπορειτε να το φτιαξετε και εκτος νηστειας τα ροξακια….μου τα …
Ραβανί με άρωμα μαστίχας – κρέμα βουτύρου σοκολάτα και υπέροχο σιρόπι καραμέλας γάλακτος.
Υλικά 1 ποτήρι λάδι (ελαιόλαδο ή σπορέλαιο) 1 ποτήρι γάλα (χλιαρό) 2 αυγά 1 ποτήρι ζάχαρη 1 μπέικιν πάουντερ (το …
Για τα ροξάκια 250γρ. ή 1 κούπα γάλα 220γρ. ή 1 κούπα σπορέλαιο 20γρ. νωπή μαγιά ή …