Κέικ με ραβέντι και αμύγδαλο, με αλεύρι σικάλεως και ζάχαρη καρύδας
greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com
Το ραβέντι επέστρεψε! Το πρώτο πράγμα που έφτιαξα με το ραβέντι που βρήκα φέτος είναι αυτό το κέικ, με αμύγδαλο, …
Το ραβέντι επέστρεψε! Το πρώτο πράγμα που έφτιαξα με το ραβέντι που βρήκα φέτος είναι αυτό το κέικ, με αμύγδαλο, …
Το τυρί grana padano είναι κοκκώδες, σκληρό και εύθρυπτο και είναι τυρί Π.Ο.Π. (Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης) .Προσωπικά, προτιμώ τη δυνατή γεύση …
Παρ’ όλο που ουσιαστικά δεν υπάρχει μία συγκεκριμένη συνταγή για το τζέλτεν, καθώς τα υλικά που χρησιμοποιούνται διαφέρουν απο περιοχή …