Ρεβανί με ινδοκάρυδο Αργυρώς
125 γρ. αλεύρι 150 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 250 γρ. βούτυρο μαλακό 200 γρ. ζάχαρη 70 γρ. ινδοκάρυδο 200 γρ. γιαούρτι …
125 γρ. αλεύρι 150 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 250 γρ. βούτυρο μαλακό 200 γρ. ζάχαρη 70 γρ. ινδοκάρυδο 200 γρ. γιαούρτι …
Αν επισκεφτείτε τη Βέροια μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το παραδοσιακό γλύκισμα της περιοχής, το Ραβανί. Βέβαια με τόσες πινακίδες σε …
Νοστιμότατη, πανεύκολη, ταχύτατη μπορεί να γίνει ακόμη και από τον πιο αρχάριο στην κουζίνα και μας μάγεψε με τη γεύση …
Απολαμβάνουμε το ηλιόλουστο Σαββατιάτικο πρωινό με ένα κέικ λεμόνι! Για το κέικ 100 γραμμάρια γιαούρτι αγελαδινό 3 αυγά 250 γραμμάρια …
125 γρ. αλεύρι 150 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 250 γρ. βούτυρο μαλακό 200 γρ. ζάχαρη 70 γρ. ινδοκάρυδο 200 γρ. γιαούρτι …
Υλικά: 1 φλ. σπορέλαιο 1 φλ. νερό 1 γιαούρτι αγελαδινό 1 κ.γ. μπέκιν πάουντερ 3 αυγά 1/2 κιλό τυρί αλεύρι …
Υλικά 1 ποτήρι σπορέλαιο 1 ποτήρι ζάχαρη 1 1/2 ποτήρι αλεύρι κοσκινισμένο 1 αγελαδίτσα 1 ποτήρι αλεσμένα καρυδιά 4 αυγά …