ΠΑΝΦΌΡΤΕ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE
illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Σήμερα είμαστε καλεσμένοι στης Donatella και στο blog της L’ingrediente perduto (το χαμένο συστατικό) για να φτιάξουμε όλες μαζί ένα …
Σήμερα είμαστε καλεσμένοι στης Donatella και στο blog της L’ingrediente perduto (το χαμένο συστατικό) για να φτιάξουμε όλες μαζί ένα …
Τα μελομακάρονα μου είναι πάντα από αυτά που λιώνουν στο στόμα, δεν είναι σκληρά σαν πέτρες, μελωμένα όσο πρέπει και …
Μια πεντανόστιμη αμυγδαλόπιτα, αφράτη και ζουμερή, σκεπασμένη με υπέροχη καραμελλωμένη κρούστα! Η συνταγή είναι απο την σύγχρονη τουρκική κουζίνα και …
Τα κεκάκια ήταν αφράτα και μαλακά, το γλάσο λείο, βελούδινο και υπέροχα κολλώδες, και καταβροχθίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες αποδεικνύοντας …
Κοιτάω, αγγίζω, μυρίζω και σκέφτομαι τι θα μπορούσα να φτιάξω για την οικογένεια με την πρώτη ύλη που έχω εμπρός …