Κέικ μανταρινιού Παρλιάρου
Βάζουμε τα μανταρίνια σε κατσαρόλα, με νερό που να τα σκεπάζει κατά δύο δάχτυλα, και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν, για …
Βάζουμε τα μανταρίνια σε κατσαρόλα, με νερό που να τα σκεπάζει κατά δύο δάχτυλα, και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν, για …
ΚΑΜΊΛΕ : ΑΦΡΑΤΑ ΚΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑΤα camille (διαβάζεται καμίλε στα ιταλικά) είναι αφράτα κεκάκια, πολύ δημοφιλή στην …
ΥΛΙΚΑ………………. 6 αυγα 1 κουπα ζαχαρη( ολα τα υλικα μετραμε με την ιδια κουπα) 1 κουπα σιμιγδαλι ψιλο 1 κουπα …
215 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 7 γρ. μπέικιν πάουντερ 185 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 300 γρ. ζάχαρη 200 γρ. …
Είχα λίγο βούτυρο, λίγο γάλα, κάτι πορτοκάλια -το Σάββατο θα έπαιρνα φρέσκα απ τη λαϊκή- ειπα να τα ανακατώσω ολα …
Ένα κέικ με ανανά, που γίνεται πανεύκολα, τρώγεται σκέτο, αλλά αποτελεί και μία ιδανική βάση για παγωτό, σαντιγύ ή αρωματισμένο …
Τούρτα σοκολάτας με μία κρέμα βραστή κα μία χτυπητή.Πάρα πολύ ελαφριά.