Κέικ ολικής αλέσεως, με σάλτσα σαγκουίνι, χωρίς ζάχαρη
Τελευταία πειραματίζομαι με γλυκά χωρίς κρυσταλλική ζάχαρη, αλλά με στέβια. Όπως σας έλεγα τις προάλλες, χρησιμοποιώ μια στέβια η οποία …
Τελευταία πειραματίζομαι με γλυκά χωρίς κρυσταλλική ζάχαρη, αλλά με στέβια. Όπως σας έλεγα τις προάλλες, χρησιμοποιώ μια στέβια η οποία …
Το πιο αγαπημένο κέικ μετά αυτό με σοκολάτα είναι το λεμόνι, συμφωνείς; Που να δοκιμάσεις και αυτό το κέικ λεμόνι …
Από καιρό ήθελα να φτιάξω κουλουράκια με αμύγδαλο, σαν αυτά που αγόραζα από τον φούρνο της γειτονιάς μου! Κι επειδή …
Μια υπέροχη τάρτα λεμονόπιτας για να συνοδέψει τον καφέ ή το τσάι σας. Με υπέροχη δροσερή γεύση.
Τα eggs Βenedict είναι με διαφορά, το αγαπημένο μου πρωϊνό ή brunch αυτές τις λίγες φορές τον χρόνο που λέω …
1 φλ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3/4 κουτ μπέικιν πάουντερ 1/8 κουτ γλ αλάτι 120 γρ μαλακό βούτυρο 1/2 …
Τα cupcakes έχουν κατακτήσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων με την γλυκιά τους γεύση και τα όμορφα σχέδια με τα …
Eκλεπτυσμένη τάρτα, με κρέμα λεμονιού και με μία ιδιαίτερη ζύμη, που οι Ιταλοί τη λένε “pasta frolla” (πάστα φρόλλα) και …
Έχει μια τραγανή, βουτυρένια ζύμη που περιβάλλει τη ζουμερή γέμιση με γλυκόξινα μήλα με μια υπενθύμιση της κανέλας και την …
Υλικά Για το παντεσπάνι 5 αυγά 1 και 1/2 νεροπότηρο αλεύρι κοσκινισμένο 1 και 1/2 νεροπότηρο ζάχαρη 2 και 1/2 …
Μικρές ροδοκόκκινες, ατομικές τάρτες, με φράουλες και μήλο, μέσα σε ένα τραγανό και απίστευτα μπισκοτένιο ζυμάρι πολύ αρωματικό, χάρις στα …
Αυτό το κέικ το κατατάσσω στα αγαπημένα μου, καθώς λατρεύω το άρωμα του λεμονιού. Εκτός όμως από αρωματικό γίνεται και …
Υλικά Βούτυρο φρέσκο 1 κιλό Άχνη ζάχαρη 3 κουταλιές της σούπας Αυγό 1 τεμ. τον κρόκο χτυπημένο Βανίλια σε σκόνη …
ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ & ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ 1 ΧΡΟΝΟ !!! ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΕΥΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ …
Υλικά 270 γρ. βούτυρο 400 γρ. αλεύρι 2 κ.σ. baking powder 260 γρ. ζάχαρη άχνη ( λίγη επιπλέον ζάχαρη άχνη …
150 γρ. βούτυρο ανάλατο (σε θερμοκρασία δωματίου) 200 γρ. ζάχαρη ψιλή (caster sugar) ή αν δεν έχετε κανονική 3 κρόκους …
Υλικά 400 γρ. αλεύρι 200 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο ¾ φλιτζ. ζάχαρη 2 αυγά ή 4 κρόκοι αυγών …
Υλικα Για τη βαση 100 γρ αλευριλιγο αλατι 50 γρ βουτυρο σε θερμοκρασια δωματιου 2 κροκοι αυγων 50 γρ ζαχαρη …
Αυτή την συνταγή την έχω πάρει από την Θεία μου την Βάσω, εξαιρετική παραδοσιακή μαγείρισα! Δοκιμάστε την είναι πολύ απλή …
Γλυκάκι για σήμερα. Υπέροχο, σιροπιαστό, χειμωνιάτικο, αλλά και δροσερό εάν το συνοδέψετε με παγωτό. Ένα γλυκό παντός καιρού. Τα λόγια …