Πασχαλινά Κουλουράκια
Πασχαλινά Κουλουράκια -κι όχι μόνον Πασχαλινά- με μια διαφορετική προσέγγιση αλλά με όλα τα αρώματα του Ελληνικού Πάσχα, όπως τη …
Πασχαλινά Κουλουράκια -κι όχι μόνον Πασχαλινά- με μια διαφορετική προσέγγιση αλλά με όλα τα αρώματα του Ελληνικού Πάσχα, όπως τη …
Η συνταγή αυτή είναι η βασική με μικρές αλλαγές της μητέρας μου στην εκτέλεση οι οποίες όμως το κάνουν πολύ …
Για τη βάση 5 πορτοκάλια 1 πακέτο φύλλο κρούστας (450 γρ.) 250 γρ. σπορέλαιο 250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος την Πρωτοχρονιά η βασιλόπιτα είναι ένα από τα γλυκά που προγραμματίζω να φτιάξω.Η βασιλόπιτα …
Υλικά της συνταγής μας (20τεμ. των 45 γρ.) 150 γρ. κράνμπερις 210 γρ. σταφίδες μαύρες ή ανάμικτες με ξανθές 3 …
Υλικά 1 πακέτο φύλλο κρούστας 4 αυγά 200 γρ. ζάχαρη ξύσμα από 3 πορτοκάλια …
Κέικ είχα καιρό να φτιάξω σχεδόν όλο το καλοκαίρι, αλλά με την αλλαγή του καιρού αρχίσαμε πάλι να το συζητάμε!! …
Το νέο έτος του 2017 ξεκινάει γλυκά με τη Βασιλόπιτα που ετοίμασε η κόρη μου η μεγάλη. Το κάθε μέλος …
Η καρυδόπιτα είναι συνήθως εορταστικό, σιροπιαστό γλυκό, το οποίο παραδοσιακά φτιάχνεται στις ελληνικές κουζίνες κατά τη διάρκεια των μεγάλων εορτών …
140 γρ. αραβοσιτέλαιο 200 γρ. μείγμα αποξηραμένων φρούτων σε πετιμέζι (δες συνταγή μπούτι χοιρινό με πετιμέζι) 140 γρ. χυμό πορτοκαλιού …
Αυτή η πορτοκαλόπιτα είναι ιδανική για μια καλοκαιρινή ημέρα, μετά το μεσημεριανό. Στη Νάξο, οι γεννεόδοροι ιδιοκτήτες ταβερνών κερνάνε τους …
Πολύ καλή σας Τσικνοπέμπτη!Σας εύχομαι να περάσετε σούπερ σήμερα, να βγείτε, να διασκεδάσετε κ να χαρείτε με τους αγαπημένους σας …
Είμαι ενθουσιασμένη μ’ αυτή την συνταγή.. Θα τα πετύχετε, αναμφισβήτητα όλοι….. Σίγουρα θα φουσκώσουν τα κουλουράκια σας …
Υλικά: Για ένα στρογγυλό ταψί με διάμετρο 35cm: 500γρ φύλλο κρούστας 4 αυγά 250γρ στραγγιστό γιαούρτι 250γρ αραβοσιτέλαιο 120 γρ …
Είναι γεγονός πως αυτή τη βασιλόπιτα την έχω λατρέψει. Έχει γεμάτη γεύση, με το καρύδι να πρωταγωνιστεί μέσα σε μια …
Από τα πιο νόστιμα ελληνικά παραδοσιακά γλυκά! Διαχρονική και γλυκιά πορτοκαλόπιτα Υλικά 450 γρ. (1 πακέτο) φύλλο κρούστας 4 αυγά …
Από την Ελένη-Χριστίνα Τζόκα ΥΛΙΚΑ Για το κέικ: 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό (200 γρ.) 1 κεσεδάκι λιωμένη μαργαρίνη με 25% …
Υλικά: 1 πακέτο φύλλο κρούστας (450 γρ.-500 γρ.) 1 φλυτζάνι ζάχαρη 3 αυγά 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 1 φλυτζάνι ηλιέλαιο …
Υλικά: 1 κούπα γιαούρτι στραγγιστό 1 κούπα σπορέλαιο 2 κούπες ζάχαρη 3 κούπες αλεύρι 4 αυγά βανίλια ξύσμα από ένα …