Ψαροκροκέτες
Υπέροχες κροκέτες μπακαλιάρου σε χρυσαφένια, τραγανή κρούστα, ιδανικός για την 25η Μαρτίου και όχι μόνο!
Υπέροχες κροκέτες μπακαλιάρου σε χρυσαφένια, τραγανή κρούστα, ιδανικός για την 25η Μαρτίου και όχι μόνο!
Συστατικά: 700γρ. ψάρι ξεψαχνισμένο πέρκα, γλώσσα ή μπακαλιάρος 1 κ.σ. ελαιόλαδο 2 ασπράδια αβγού χτυπημένα λίγο ψιλοκομμένο σκόρδο 2 κ.σ. …
Πολύ γευστικές και εμφανίσιμες μπακαλιαρομπουκίτσες!
Brandada de bacalao ή bacallà: πείτε το άλειμμα, πείτε το σαλάτα, εμείς εδώ στα βόρεια μπορεί να το πούμε και …
Ψαροκροκέτες πολύ νόστιμες και τραγανές!
Υλικά 400γρ-500γρ μπακαλιάρο ξαλμυρισμένο : μια κούπα αραβο 2 ξερά κρεμμύδια μισό κουτάκι μπύρα 2 αυγά 3 σκελίδες σκόρδο 2 …
Υλικά : 1 κιλό μπακαλιάρο 1 φ.κ. λάδι 1 φ.κ. μπύρα 3 αυγά 1 μικρό ματσάκι άνηθο 1 κλωνάρι μαϊντανό …
Υλικά Φύλλο κρούστας σε λωρίδες ανάλογα με την ποσότητα της γέμισης και των μερίδων.Για την γέμιση1 φιλέτο ψαριού σε μπουκίτσες …
Ενας αλλος τροπος για να γευτουμε τα ψαρια ειναι οι ψαροκεφτεδες,με απλα και μυρωδατα υλικα στο τηγανι η’στο φουρνο η επιλογη …
Υλικά (για 12-13 κομματια) 300-400γρ φιλετο βακαλάο ή παγκάσιους(ή αν εχει περισέψει ψητό ψάρι απο την προηγούμενη πχ τσιπούρες) 2 …
Υλικά συνταγής 300γρ. μπακαλιάρος 300γρ. τόνος 300γρ. κέφαλος 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένα (σε μούλτι)…
Οι Ψαροκροκέτες είναι οι αγαπημένες όλων μας, μικρών και μεγάλων, διότι μας επιτρέπουν να απολαύσουμε το ψάρι, χωρίς το φόβο …
Σήμερα θα σας κεράσω ένα μεζεδάκι που ανήκει στις γευστικές μου αναμνήσεις. Το ετοίμαζε η αγαπημένη μου Μανιάτισσα γιαγιούλα, κάθε …