Μοσχαράκι νουά κοκκινιστό στη χύτρα με ρύζι Basmati!
Το μοσχάρι είναι ένα φαγητό που το κάνουμε αρκετά συχνά, με διάφορους τρόπους, γιατί εκτός απο νόστιμο είναι και πολύ …
Το μοσχάρι είναι ένα φαγητό που το κάνουμε αρκετά συχνά, με διάφορους τρόπους, γιατί εκτός απο νόστιμο είναι και πολύ …
Υλικά Μοσχάρι 1.200 γρ χτένι ή σπάλα Μπέικον 22 λωρίδες Κρεμμύδι ξερό 1 1/2 τεμ ψιλοκομμένο Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένες …
Υλικά – 800 γρ. μοσχάρι άπαχο κομμένο σε μέτρια κομμάτια – 1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο ψιλοκομμένο – 2 σκ. σκόρδο …
Υλικά Για την γέμιση Μοσχαράκι 700 γρ (χτένι ή σπάλα) Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ ψιλοκομμένο Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένες Κόκκινο …
Για τους λάτρεις των κοκκινιστών, μία συνταγή με μοσχαράκι που η γεύση της ισορροπεί ευχάριστα ανάμεσα στο γλυκό και το …
Υλικά για τους κεφτέδες 1/2 κούπας ελαιόλαδο 1 κιλό ξερά κρεμμύδια σε ροδέλες 2 ώριμες ντομάτες ή 1 κουτί ντοματάκια …