πάστα πριμαβέρα – τα διάσημα ζυμαρικά της άνοιξης
www.pandespani.com
Η πλούσια συνταγή με το οικείο πρόσωπο. Ολόφρεσκα λαχανικά της εποχής σε τριπλά νόστιμη σάλτσα παρμεζάνας κάνουν την πάστα πριμαβέρα …
Η πλούσια συνταγή με το οικείο πρόσωπο. Ολόφρεσκα λαχανικά της εποχής σε τριπλά νόστιμη σάλτσα παρμεζάνας κάνουν την πάστα πριμαβέρα …
Υλικά – 600 γρ. βρασμένες πατάτες, καθαρισμένες – 3 κ.σ. βούτυρο – ½ φλ.τσ. γάλα – 1 πρέζα μοσχοκάρυδο – …
Πεντανόστιμη τυρόπιτα με 3 είδη τυριών, λιαστές ντομάτες και ελιές!
Η πολέντα έχει καταγωγή από την Ιταλία και συγκεκριμένα από μια περιοχή της Βόρειας Ιταλίας που βρέχεται από την Αδριατική, …