τάρτα σοκολάτας με μους σοκολάτας & βατόμουρα
Όταν τα πιο νόστιμα αντίθετα αποφασίσουν να δελεάσουν μάτια και ουρανίσκο, χρησιμοποιούν σοκολάτα σε πλούσια γεύση και κάθε δυνατή υφή. …
Όταν τα πιο νόστιμα αντίθετα αποφασίσουν να δελεάσουν μάτια και ουρανίσκο, χρησιμοποιούν σοκολάτα σε πλούσια γεύση και κάθε δυνατή υφή. …
Δύο σοκολατένιες τροφαντές στρώσεις παντεσπάνι, ανάμεσά τους ολόλευκη πλούσια κρέμα μασκαρπόνε και για επικάλυψη λαχταριστή γκανάζ μαύρης σοκολάτας. Θεϊκό επιδόρπιο …
250 γρ. βούτυρο λιωμένο 700 γρ. μπισκότα τύπου πτι μπερ 100 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. καρύδια 125 γρ. κακάο …
Υλικά Νερό 300 ml Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 130 γρ.κοσκινισμένο Βούτυρο 100 γρ. Αυγά 4 τεμ. Για την γέμιση …
Πέρσι είχα δει αυτήν την συνταγή στο περιοδικό Taste Italia. Το Pandoro είναι παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο τσουρέκι σκέτο, ψημένο σε φόρμα …
Η μηλόπιτα που θα σας δείξουμε σήμερα, είναι ένα ελαφρύ γλυκό. Την αρωμάτισα με ξύσμα μισογινωμένου μανταρινιού, από την μικρή …