Μπουρέκι Χανιώτικο
Υλικά Για το φύλλο: ½ κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις3 κουταλιές λάδι½ κουταλάκι αλάτι1 ποτήρι κόκκινο κρασί1 ποτήρι χλιαρό …
Υλικά Για το φύλλο: ½ κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις3 κουταλιές λάδι½ κουταλάκι αλάτι1 ποτήρι κόκκινο κρασί1 ποτήρι χλιαρό …
Υλικά: Για το φύλλο: 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 κ.γ. αλάτι 1/2 φλ.τσ. κόκκινο …
Το μπουρέκι είναι μια παραδοσιακή συνταγή της Κρήτης με κύρια συστατικά κολοκύθια, πατάτες, δυόσμο και μυζήθρα. Την έχω δοκιμάσει μόνο …
,½ κ. κιμά μοσχαρίσιο 1 κ. φασολάκια πλατιά κατεψυγμένα Ifantis 250 γρ. πατάτες 2 κρεμμύδια ξερά 1 σκελ. σκόρδο 1 …
Εάν θέλετε να ξεφύγετε λίγο από την κλασσική συνταγή του μουσακά, με μπεσαμέλ, τηγάνισμα και τα συναφή, σας έχω μια …
προετοιμασια 1 μεγαλο βαθυ τηγανι 3 μελιτζανες 4 πατατες 500γρ.κιμας δυο δαφνοφυλλα 1κ.γ.κολιανδρο 1κ.γ.μπαχαρι σε κοκους λιγο τριμμενο μοσχοκαρυδο λιγο …
Η φουρτάλια ή φρουτάλια είναι ένα πιάτο παραδοσιακό που φτιάχνεται στην Άνδρο (αλλά και στην Τήνο), μία απολαυστική ομελέτα με …
1 κιλό κιμά ανάμικτο (χοιρινό και μοσχαρίσιο) 10 πατάτες μεγαλούτσικες 2 κρεμμύδια ξερά 2 σκελίδες σκόρδο 200 γρ. γραβιέρα τριμμένη …