Τα ανεβατα της Κρητης
Σας έχω ξαναφτιάξει καλιτσούνια, συνταγή της μαμάς μου που την φτιάχνουμε πολλά χρόνια. Σήμερα θα σας φτιάξω μια πιο μοντέρνα …
Σας έχω ξαναφτιάξει καλιτσούνια, συνταγή της μαμάς μου που την φτιάχνουμε πολλά χρόνια. Σήμερα θα σας φτιάξω μια πιο μοντέρνα …
Η δεύτερη κατά σειρά αγαπημένη συνταγή της Κρήτης μετά τα καλιτσούνια είναι η σφακιανόπιτα. Λεπτή πίτα με γέμιση μαλακού τυριού …
Παραδοσιακά λυχναράκια από την πανέμορφη Μήλο, που θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους!
για ενα κιλο αλευρι σκληρο,θα χρειαστειτε 1 σφηνακι τσικουδια, 1/2 χυμο μισου λεμονιου, 1/2 γλυκου αλατι, 1/2 ποτηρι κρασιου λαδι, …
Υλικά για την ζύμη. 1500 γρ.αλεύρι σκληρό η για τσουρέκια 1 κύβος νωπή μαγιά η δυο φακελάκια ξηρή μαγιά 1και1,5 …
500 γρ γαλομυζήθρα 300 γρ τυρί φέτα Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 5 αυγά 70 ml ελαιόλαδο 200 ml γάλα 1 κουτάκι σόδα …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 116” 22/04/2013… ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΠΑΝΤΖΑΡΙΟΥ ΜΕ ΑΦΡΟ ΜΥΖΗΘΡΑΣ – ΣΟΥΣΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ