Μοσχάρι γιουβέτσι
Μοσχαράκι γιουβέτσι με κριθαράκι στον φούρνο με φρέσκια τομάτα, κανέλα και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Πώς να δώσετε στο φαγητό γεύσεις …
Μοσχαράκι γιουβέτσι με κριθαράκι στον φούρνο με φρέσκια τομάτα, κανέλα και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Πώς να δώσετε στο φαγητό γεύσεις …
Σε αντίθεση με ό,τι επικρατεί, το αυθεντικό γιουβέτσι με κριθαράκι είναι ένα πανεύκολο, “τεμπέλικων” προδιαγραφών φαγητό. Έτσι ακριβώς το κάναμε …
Ένα γιουβέτσι διαφορετικό που θα πλημμυρίσει το σπίτι σας με αρώματα!!
Και το σερβίρουμε με γιουβέτσι αρωματισμένο από το απέραντο μας γαλάζιο…, το οποίο μαγειρεύτηκε με τα πλοκάμια του… Υλικά 1,1-1,2 …
Το έντονο κρύο που επικρατεί σήμερα έξω σε συνδυασμό με τη συννεφιά μάς έκανε να θέλουμε να γευτούμε μια κλασική …
Όταν αναφερόμαστε σε ένα φαγητό με τον όρο comfort food, μιλάμε για φαγητό που έχει παρασκευαστεί με ένα παραδοσιακό τρόπο …
Το γιουβέτσι είναι κλασικό πιάτο οικογενειακού τραπεζιού που το συναντάμε σε παραλλαγές και στην υπόλοιπη Μεσόγειο και στα Βαλκάνια . …
Είναι καθαρά ποντιακή συνταγή, σε κάθε περιοχή της Καππαδοκίας την παρασκεύαζαν διαφορετικά. Λέγεται τανομένος σορβάς δηλαδή ανακατεμένη σούπα…
200 γρ. Βιτάμ 800 γρ. μοσχάρι από το ποντίκι, κομμένο σε ισόποσες μερίδες (ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να το …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 39” 03/01/2013. ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΟΚΤΕΙΛ, ΣΑΛΑΤΑ ΚΟΣΛΟΟΥ (COLESLAW)
Υλικά για 4 άτομα 200 γρ. βούτυρο 800 γρ. μοσχάρι από το ποντίκι, κομμένο σε ισόποσες μερίδες (ζητήστε από τον …